Cautare

798 de rezultate pentru "guvernarea pudmindependenti" (6.09 secunde)
"Pentru ca sunt un om responsabil, asa cum am demisionat din functia de ministru al Administratiei si Internelor, pentru a nu periclita guvernarea si stabilitatea tarii, asa cum am demisionat din functia de presedinte al PSD Ilfov, pentru a nu pune organizatia in situatia de a se opune deciziilor conducerii partidului, am hotarat sa demisionez din calitatea de membru al Partidului Social Democrat", conchide Oprea.
„Problemele lasate de guvernarea centrala si locala PNL sustinuta de PSD, in perioada 2007-2008, sunt atat de grave, incat orice zi de intarziere ne costa foarte mult.
Ramane de vazut insa ce vor concluziona si alte capete din PSD, avand in vedere guvernarea comuna cu PD-L. (Alexandra ANTON)
Ieri, Traian Basescu a criticat guvernarea din ultimii ani, pentru ca, in loc sa ajute la construirea unei societati cu o clasa de mijloc puternica, a fost intarita dependenta economiei de stat.
El a spus ca in loc sa profite de cresterea economica guvernarea anterioara "a cheltuit tot ce se putea cheltui si ne-a lasat cu cel mai mare deficit de dupa 1989".
Preotu are si firma de consultanta Previmet Impex SRL Craiova si a fost in decursul timpului director la Sidex Galati si Tufon SA Craiova in guvernarea PSD.
"Dupa spectacolul jalnic pe care il ofera acum cele doua partide aflate la putere, romanii isi vor aduce aminte cu nostalgie de prosperitatea pe care a adus-o guvernarea PNL si ne vor chema inapoi".
astfel, desi o considera o hotarare logica, senatorul Banias se intreaba cum se poate imparti Geoana intre guvernarea alaturi de Basescu si campania impotriva acestuia:
astfel, desi o considera o hotarare logica, senatorul Banias se intreaba cum se poate imparti Geoana intre guvernarea alaturi de Basescu si campania impotriva acestuia:
Primvicepresedintele PNL, Ludovic Orban (foto), a criticat ieri in termeni foarte duri guvernarea PDL-PSD, despre care a spus ca este alcatuita din doua FSN-uri care isi bat joc de romani, "doua gasti care si-au dat mana intr-o sfidare fata de cei care i-au votat" si care trebuie sa-si satisfaca acum clientela flamanda si sa-si umple buzunarele cu bani, pentru a-si cumpara apoi din nou alegatorii.
Din deconcentratele astea, 70 la suta erau functionari publici, 30 la suta erau functionari contractuali - unde se putea face mai usor schimbarea. Asa cum guvernul se schimba odata cu guvernarea, si cei care sunt reprezentantii executivului la nivelul institutiilor pleaca.
"Este o ordonanta binevenita, pentru ca este normal ca atunci cand se schimba guvernarea, partidul sau partidele care se afla la putere sa aiba proprii oameni in structuri de conducere.
Sa fi uitat oare fostul prefect al Constantei ca Ionel Spataru nu mai este directorul Oficiului de Cadastru si ca noul conducator este Stere Sponte, care a fost inlaturat de pe functie in momentul in care guvernarea PNL s-a instalat la putere?
Aprecierea fostului lor coleg de la PNL, cu care au impartit in guvernarea Tariceanu functiile din administratie, i-a enervat la culme pe liderii pesedisti, care au sarit imediat la gatul lui Morega:
Din sondajul realizat la solicitarea PD-L Constanta, si prezentat in cursul zilei de joi, 30 aprilie a. c. , intr-o conferinta de presa, reiese ca atat PD-L, cat si PSD, fac treaba in egala masura la guvernare.
"Daca noi mai avem vreo intelegere cu PSD, atunci sa explice domnul Banias cum de au ramas pe functii, in guvernarea anterioara, sefi de institutii de la PD-L.
La Inspectoratul Scolar Judetean Gorj a revenit Nicolae Mergea, din partea PSD, iar Directia Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor va fi condusa in continuare de pedelistul Ion Iliuta, director si in guvernarea liberala.
Cutean a semnat ordinele prin care se faceau platile pentru "Club 22" dupa data de 20 decembrie 2004, cand acesta parasise deja postul asigurat de guvernarea PSD.
Cutean a semnat ordinele prin care se faceau platile pentru "Club 22" dupa data de 20 decembrie 2004, cand acesta parasise deja postul asigurat de guvernarea PSD.
google-analytics.com